Blog

Posts from 2022-01-08

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Γιατί πρέπει να πάρεις ΤΩΡΑ Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά στην Αμμόχωστο!

Ενημερώσου σήμερα! Κλείσε θέση! Άλλαξε την ζωή σου άμεσα!

5+1_1920x1005 copy (2)

Η εξειδίκευση που θα λάβεις –αυτή την περίοδο- στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση, θα σε βάλει κατευθείαν στην αγορά εργασίας του τόπου σου, με κορυφαίες προοπτικές ανέλιξης, οικονομικών απολαβών και επαγγελματικού στάτους, ΑΜΕΣΑ!

 

31 Ιανουαρίου 2022Η ημερομηνία «σταθμός»

Κάλεσε για μία ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στο (+357) 23 010023 και κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ στο 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Κολέγιο Ξενοδοχειακών Σπουδών της περιοχής σου! Τα μαθήματα ξεκινούν στις 31 Ιανουαρίου 2022!

Άρπαξε την ευκαιρία! Εξειδικεύσου και μπες στην αγορά εργασίας ΑΜΕΣΑ με προοπτική επαγγελματικής ανέλιξης!

 

5+1 Λόγοι Να Πάρεις ΤΩΡΑ Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά

#1 Τεράστια ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού στην Αμμόχωστο!

Εξαιτίας της πανδημίας, υπάρχει ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού στα ξενοδοχεία της Αμμοχώστου! Το Δίπλωμα του Κολλεγίου Αkademia, θα σε βοηθήσει όχι μόνο να μπεις στην αγορά εργασίας του τόπου σου, αλλά και να ανελιχθείς οικονομικά και επαγγελματικά άμεσα!

#2 Τώρα είναι η στιγμή να επενδύσεις!

Τα τμήματα ξεκινούν 31 Ιανουαρίου και διαρκούν έως τον Μάιο του 2022! Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να αφιερωθείς στην εξειδίκευσή σου, γεμίζοντας τον «νεκρό χρόνο» της σεζόν με την απόλυτη επένδυση στον εαυτό σου, ακριβώς πριν την εκκίνηση της καλοκαιρινής σεζόν, κατά την οποία μάλιστα μπορείς να κάνεις έμμισθη πρακτική άσκηση! Η φοίτηση συνεχίζεται με το 2ο τετράμηνο σπουδών, τον Οκτώβριο – Ιανουάριο 2022!

#3 Προσιτά δίδακτρα!

Τα δίδακτρα για το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά που θα σου εξασφαλίσει άμεσα δουλειά και επαγγελματική ανέλιξη, ανέρχεται μόλις στα 3.700€ το έτος και με την δυνατότητα κρατικής χορηγίας από 2.500-3.400€ (ενημερώσου εδώ)!

#4 Ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους!

Μπορείς να αποκτήσεις το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά από το Κολέγιο Akademia, ακόμα και αν εργάζεσαι! Το Κολέγιο διαμορφώνει ένα ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους και σου προσφέρει στήριξη σε όλα τα επίπεδα πριν, κατά την διάρκεια και μετά από την αποφοίτησή σου!

#5 Σύγχρονα Τεχνολογικά Μέσα Εκπαίδευσης!

Το Κολέγιο Akademia, διαθέτει όλα τα μέσα έτσι ώστε να διασφαλίζει πως όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών - φιλοξενούμενους εισηγητές, καλεσμένους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου κλπ- μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, ανεξάρτητα από τις ευμετάβλητες συνθήκες της εποχής!

#6 ΤΕΣΣΕΡΑ τετράμηνα, ΕΝΑ κορυφαίο Δίπλωμα και ΔΕΚΑΔΕΣ γνωριμίες & ευκαιρίες στα Ξενοδοχειακά και άλλους Καινοτόμους χώρους!

Εκτός από τον ξενοδοχειακό χώρο, το πρόγραμμα σπουδών του Κολεγίου Akademia, σε φέρνει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματικούς και καινοτόμους τομείς! Ανελίξου επαγγελματικά έχοντας τεράστιες ευκαιρίες στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και τον τουριστικό τομέα και εξελίξου σε προσωπικό επίπεδο, ερχόμενος σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου! Το Κολέγιο Akademia γίνεται η διασύνδεσή σου για μια ονειρική επαγγελματική καριέρα!

Γιατί είναι σημαντικό ΤΩΡΑ το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά, στην Αμμόχωστο;

Αν όχι τώρα… πότε;

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 31 Ιανουαρίου 2022!

Κάλεσε για μία ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στο (+357) 23 010023 και κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ στο 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Κολέγιο Ξενοδοχειακών Σπουδών της περιοχής σου!