News and Events

Our Events & Announcements

Previous Next

*Engish Text Follows

Σημαντικό Συνέδριο υπέρ της ενδυνάμωσης των γυναικών από το Κολέγιο Akademia και την Eva Tzoumpa Human Resource Services στο Παραλίμνι στις 27 Μαρτίου 2024.

«Συνέργειες, καλές πρακτικές και εκπαίδευση ενισχύουν τις ίσες  ευκαιρίες στον τουρισμό»

 

Ένα  σημαντικό συνέδριο υπέρ της ενδυνάμωσης των γυναικών  με θέμα οι «Οι Γυναίκες στον Τουρισμό» διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Κολεγίου Αkademia και της εταιρείας Eva Tzoumpa Human Resource Services στις 27 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου. Το συνέδριο  τέθηκε   υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Παραλιμνίου καθώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου.

Στόχος της πρωτοβουλίας,  ήταν  να υπογραμμιστεί η ανάγκη της   ενδυνάμωσης των εργαζόμενων γυναικών στον τουριστικό κλάδο μέσα από την εκπαίδευση,  καθώς και μέσα από  την  προώθηση και υιοθέτηση των βέλτιστων  πρακτικών που εδραιώνουν  την ισότητα και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών εξέλιξης  στους χώρους εργασίας του τουριστικού  κλάδου.

Εισηγήτριες  του συνεδρίου στην πρώτη ενότητα ήταν  η Διευθύντρια Τουρισμού και Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού κα Αννίτα Δημητριάδου, η Eπίτροπος Ισότητας των Φύλων, κα Τζόζη Χριστοδούλου, η Βrand Strategist, Vice President ICCWomen Network Cyprus-KEBE κα Ραλούκα Ιωάννα Μαν. Εκ μέρους  των διοργανωτών εισηγήτρια της Eva Tzoumpa Human Resource Services ήταν η ΗR Consultant κα Εύα Τζούμπα, ενώ από την πλευρά του Κολεγίου Akademia εισηγήσεις έγιναν από τη  Λέκτορα και Συντονίστρια του Προγράμματος  Κολεγίου Akademia, Δρ Στέλλα Zορπά, καθώς και από τη   Καθηγήτρια  του Κολεγίου Akademia κα Κατερίνα Σουλιώτη.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν τόσο ο δήμαρχος Δερύνειας, κ. Άντρος Καραγιάννης όσο και ο Δήμαρχος Παραλιμίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης τονίζοντας τη σημασία   της πρωτοβουλίας στην εδραίωση καλύτερου περιβάλλοντος ισότητας και συμπερίληψης   για τις γυναίκες στην Κύπρο.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν μεταξύ άλλων ήταν οι πρωτοβουλίες της πολιτείας υπέρ της ισότητας στην εργασία και κυρίως στον τουριστικό κλάδο, η  ανάπτυξη και ενδυνάμωση των γυναικών καθώς και ο καθοριστικός τους ρόλος στην εξέλιξη και την ευημερία των  επιχειρήσεων.

Στην  ομιλία της από την πλευρά του Υφυπουργείου Τουρισμού η κα Αννίτα Δημητριάδου υπογράμμισε  πως το υπουργείο στηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες καθώς αναγνωρίζει την αναγκαιότητα υλοποίησης στοχευόμενων δράσεων  προς την άμβλυνση των προβλημάτων που εγείρονται και αφορούν τις γυναίκες στον τουρισμό. Η κα Δημητριάδου, τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον τουρισμό, ενώ απευθυνόμενη στις συνέδρους ευχαρίστησε όσες  εργάζονται στο τομέα του τουρισμού χαρακτηρίζοντάς τες  «Άξιες πρέσβειρες της κυπριακής φιλοξενίας», αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πως : «η εξάλειψη των κοινωνικών στερεοτύπων και η αλλαγή νοοτροπίας, είναι δύσκολο να εφαρμοστεί από τη μια μέρα στην άλλη. Προσβλέπουμε ωστόσο ότι, με συλλογικές προσπάθειες, οι γυναίκες, θα μπορούν να καταλαμβάνουν περισσότερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις και σταδιακά θα καταρριφθεί το στερεότυπο ότι συγκεκριμένες θέσεις στον τουρισμό είναι αποκλειστικά  για γυναίκες».

Από την πλευρά της, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, κα Τζόζη Χριστοδούλου, τόνισε το ενδιαφέρον  της κυβέρνησης, καθώς και το προσωπικό ενδιαφέρον του  Προέδρου κ. Νίκου Χριστοδουλίδη  υπέρ της  εμπέδωσης των αρχών  της ισότητας  και των ίσων ευκαιριών μέσα από πολιτικές που διαμορφώνουν  καλύτερες συνθήκες  για τις εργαζόμενες γυναίκες, όχι μόνο στον τουριστικό τομέα. Αναφερόμενη  σε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες υπογράμμισε τη  σημασία της  ενσωμάτωσης δύο νέων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσθέτοντας πως: « Σε κυβερνητικό επίπεδο  αρχίσαμε μια νέα προσπάθεια ενσωμάτωσης της διάστασης του φύλου οριζόντια σε όλη την κρατική μηχανή δηλαδή σε όλα τα υπουργεία και τα υφυπουργεία. Για το σκοπό αυτό έχουν οριστεί λειτουργοί  ισότητας σε όλα τα υπουργεία και υφυπουργεία» είπε, υπογραμμίζοντας πως  «η αξιοποίηση γυναικών και αντρών σε όλες τις βαθμίδες ανέλιξης αποτελεί μονόδρομο για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη». Τέλος η κα Χριστοδούλου κάλεσε   τις εταιρείες, μαζί με τις θετικές αλλαγές που θα φέρει η ενσωμάτωση οδηγιών στο κυπριακό δίκαιο, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν  εταιρικά πλάνα δράσης, μια Εταιρική Διακήρυξη για την Ισότητα των Φύλων.

Από την πλευρά των διοργανωτών του συνεδρίου και τη Eva Tzoumpa Human Resource Services η ΗR Consultant κα Εύα Τζούμπα, μίλησε για το ρόλο των γυναικών στις στρατηγικές ανάπτυξης, εξέλιξης και ευημερίας μιας επιχείρησης τονίζοντας ιδιαίτερα τα οφέλη που προκύπτουν από την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών. Η κα Τζούμπα, συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε ελπιδοφόρα γυναικεία πρότυπα επιτυχίας  που με τις πρωτοβουλίες τους  εμπνέουν, καλώντας ταυτόχρονα  τις συμμετέχουσας στο συνέδριο να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν  τα δυνατά σημεία και τις δεξιότητές τους, (υπογραμμίζοντας τη σημασία της επικοινωνίας, της ενσυναίσθησης, της ηγεσίας, της ομαδικότητας αλλά και των  οργανωτικών δεξιοτήτων που διαθέτουν οι γυναίκες). Κλείνοντας την ομιλία της  η κα Τζούμπα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ρόλο και στη  σημασία της δικτύωσης προτείνοντας στις συνέδρους  να  ενταχθούν σε δίκτυα τοπικής, ευρωπαϊκής, ή παγκόσμιας εμβέλειας καθώς η δικτύωση «ωφελεί στην ενδυνάμωση και καλύτερη εξέλιξη των γυναικών στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία» όπως είπε.

Η Βrand Strategist, Vice President ICCWomen Network Cyprus-KEBE κα Ραλούκα- Ιωάννα Μαν, αναφέρθηκε στην ανάγκη να αλλάξουν  τα στερεότυπα και να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος των γυναικών στο τουριστικό Βraning. Η κα Μαν στην αρχή της ομιλίας της είπε πως οι γυναίκες αποτελούν το 54% του τουριστικού εργατικού δυναμικού αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά σε θέσεις με χαμηλότερα προσόντα και αμοιβές. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προκλήσεις που χρειάζεται   να ξεπεραστούν από την ύπαρξη των στερεοτύπων, στη σημασία της ενδυνάμωση των  γυναικών στο τουριστικό Βranding, καθώς και στις στρατηγικές για τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου των γυναικών στον τουρισμό. « Η προώθηση της ισότητας των φύλων, η παροχή εκπαίδευσης και καθοδήγησης, προγράμματα δικτύωσης και mentoring των γυναικών, αξιοποίηση και  έμπνευση από τα παραδείγματα επιτυχίας, ενθάρρυνση στην επιχειρηματικότητα και στις εταιρικές σχέσεις συνεργασίας» υπογραμμίστηκαν από την κα Μαν ως σημαντικοί πυλώνες ανάπτυξης των γυναικών

Η Λέκτορας και Συντονίστρια του προγράμματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης του  Κολεγίου Akademia, Δρ Στέλλα Zορπά παρουσιάζοντας τη μακροχρόνια  εμπειρία και προσφορά του Κολεγίου Akademia στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης τόσο στη διαμόρφωση των προσόντων και δεξιοτήτων όσο και στην ενδυνάμωση των γυναικών στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. «Μέσα από τα προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης οι γυναίκες  εξελίσσονται κατακτώντας στόχους στη βάση της ισότητας»  είπε, υπογραμμίζοντας «πως η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο με το οποίο ο κόσμος αλλάζει». Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Δρ. Ζορπά τόνισε πως «Το Κολέγιο Akademia στηρίζει τις γυναίκες καθώς προσφέρει συνεχή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια των σπουδών, δείχνει ενεργό ενδιαφέρον για ίσες ευκαιρίες εργοδότησης, ενισχύει με τα προγράμματά του την αυτοεκτίμηση των γυναικών, τις ενθαρρύνει στην κατάκτηση  δεξιοτήτων (όπως η δημόσια ομιλία) δημιουργώντας  νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης» κατέληξε.

Από την πλευρά της η  Καθηγήτρια  του Κολεγίου Akademia κα Κατερίνα Σουλιώτη υπογράμμισε τα πολύπλευρα οφέλη της συμπεριληπτικής κουλτούρας, καθώς και  στις δύο σημαντικές προκλήσεις που συνδέονται, τόσο με την ισορροπία μεταξύ εργασιακού βίου και προσωπικής ζωής, όσο και με τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις. «Η προσέλκυση γυναικών στον τουρισμό σε ηγετικούς ρόλους είναι μονόδρομος» τόνισε για να προσθέσει πως για ένα καλύτερο τουριστικό μέλλον  απαιτείται μεταξύ άλλων προώθηση της εκπαίδευσης και κατάρτισης και δημιουργία ισότιμων ευκαιριών απασχόλησης. «Μαζί δημιουργούμε ένα μέλλον όπου κάθε γυναίκα θα έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να συμβάλει στον πολύχρωμο κλάδο του τουρισμού» κατέληξε η κα Σουλιώτη.

 

Το προφίλ του Κολεγίου Akademia

Το Κολέγιο Akademia είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με αδιάλειπτη προσφορά 46 ετών, με έδρα τη Δερύνεια της Αμμοχώστου, ιδανική περιοχή με διαρκώς αναπτυσσόμενο τουριστικό περιβάλλον.

Το Κολέγιο Akademia υπηρετώντας διαχρονικά την αξία την αριστείας μέσα σε ένα πλαίσιο διαρκούς εξέλιξης εργάζεται υπέρ της δημιουργίας πετυχημένων και συνειδητοποιημένων στελεχών που εμπλουτίζουν με την επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους τον κλάδο του τουρισμού στην Κύπρο.

Το Κολέγιο Akademia λειτουργεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές δημιουργώντας φιλικό περιβάλλον μάθησης προσφέροντας διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση ενώ στους φοιτητές προσφέρονται γνώσεις και δεξιότητες  θεωρητική και πρακτική κατάρτιση εγγύηση, για τη λαμπρή καριέρα  των αποφοίτων .

Το Κολέγιο Akademia ενδιαφέρεται για ένα ευρύτερο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα και γι’ αυτό συμμετέχει ενεργά στο τοπικό γίγνεσθαι σε  δράσεις που αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς ενδιαφέροντος  της τοπικής κοινωνίας.

Κτήριο Κολεγίου: Λεωφόρος Ελευθερίας 116, 5380 Δερύνεια, Αμμόχωστος

Ταχυδρομική Θυρίδα 36118, Δερύνεια 5386, Αμμόχωστος

Τηλέφωνο: 23010023, Φαξ: 23010024, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Ιστοσελίδα: www.akc.ac.cy

Το προφίλ της Eva Tzoumpa Human Resource Services

Η Eva Tzoumpa  Human Resource Services είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Ιδρύθηκε από την Εύα Τζούμπα, η οποία διαθέτει 17ετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, με εξειδίκευση στην εφαρμογή και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων και σε θέματα ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η Εταιρεία έχει ως αποστολή την υποστήριξη των οργανισμών στην επίτευξη των επιχειρησιακών τους στόχων μέσω της βέλτιστης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού τους.
Η Eva Tzoumpa Human Resource Services υιοθετεί μια Ανθρωποκεντρική προσέγγιση, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε εργαζόμενου. Πιστεύει στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις  ειδικές  ανάγκες κάθε οργανισμού.
Πέρα από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, η Eva Tzoumpa Human Resource Services μέσω συνεργασιών με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, διοργανώνει συνέδρια, εκδηλώσεις και δράσεις που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ισότητα, την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο.

Γραφείο: Νικόλα Τοφή 4, 5350 Φρέναρος, Αμμόχωστος

Τηλέφωνο: 99648630, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Ιστοσελίδα: www.evatzoumpa.com

  

Important Women's Empowerment Conference by Akademia College and Eva Tzoumpa Human Resource Services in Paralimni on March 27th 2024.

"Synergies, good practices and training enhance equal opportunities in tourism"

An important women's empowerment conference themed "Women in Tourism" was organized by the initiative of Akademia College and by the company Eva Tzoumpa Human Resource Services on 27th March 2024 at the event hall of the Municipality of Paralimni. The conference was placed under the auspices of the Deputy Ministry of Tourism and was held with the support of the Municipality of Paralimni as well as the Famagusta Chamber of Commerce & Industry.

The aim of the initiative was to highlight the need to empower working women in the tourism sector through education, as well as through the promotion and adoption of best practices that combine equality and create equal development opportunities in the workplaces of the tourism sector.

Speakers of the conference in the first section were the Director of Tourism and President of the Cyprus Agrotourism Society, Mrs. Annita Dimitriadou, the Commissioner for Gender Equality, Mrs. Josie Christodoulou, the Brand Strategist , Vice President ICCWomen Network Cyprus - KEBE Mrs. Raluca-Ioana Man. On behalf of the organizers, Eva Tzoumpa Human Resource Services the HR​ Consultant Mrs. Eva Tzoumpa, while suggestions were made on the part of the Akademia College by the Lecturer and Program Coordinator of Akademia College, Dr. Stella Zorpa, as well as by the Professor of Akademia College, Mrs. Katerina Soulioti.

Both the mayor of Deryneia, Mr. Andros Karagiannis and the Mayor of Paralimni, Mr. Theodoros Pyrillis emphasized the importance of the initiative in consolidating a better environment of equality and inclusion for women in Cyprus.


The topics that were developed, among others, were the state's initiatives in favor of equality at work and especially in the tourism industry, the development and empowerment of women as well as their decisive role in the development and prosperity of businesses.

In her speech on behalf of the Deputy Ministry of Tourism, Mrs. Annita Dimitriadou emphasized that the ministry supports similar initiatives as it recognizes the necessity of implementing targeted actions to alleviate the problems that arise and concern women in tourism. Mrs Dimitriadou, emphasized the important role women have in tourism, while addressing the delegates, she thanked those who work in the tourism sector, characterizing them as "Worthy ambassadors of Cypriot hospitality," recognizing at the same time that: "the elimination of social stereotypes and the change of mentality, are difficult to implement overnight. However, we expect that, with collective efforts, women will be able to occupy more administrative and managerial positions and gradually the stereotype that specific positions in tourism are exclusively for women will be demolished.”

For her part, the Commissioner for Gender Equality, Mrs. Josie Christodoulou, emphasized the interest of the government, as well as the personal interest of the President, Mr. Nikos Christodoulides, in favor of consolidating the principles of equality and equal opportunities through policies that create better conditions for working women, not only in the tourism sector. Referring to a series of new initiatives, she underlined the importance of the integration of two new directives of the European Union, adding that:

"At the government level, we started a new effort to integrate the gender dimension horizontally throughout the state machinery, that is, in all ministries and sub-ministries. For this purpose, equality officers have been appointed in all ministries and deputy ministries", she said, underlining that "the utilization of women and men at all levels of advancement is the only way for social and economic development." Finally, Mrs. Christodoulou called on the companies, along with the positive changes that the incorporation of directives into the Cypriot law will bring, to create and implement corporate action plans, a Corporate Declaration on Gender Equality.

On behalf of the conference organizers and Eva Tzoumpa Human Resource Services HR Consultant Mrs. Eva Tzoumpa, spoke about the role of women in the strategies of growth, development and prosperity of a business, emphasizing in particular the benefits that arise from the equal participation of women. Mrs Tzoumpa, referring to promising female success models who with their initiatives inspire, reminded the conference participants to recognize and utilize their strengths and skills, (underlining the importance of communication, empathy, leadership, of teamwork but also of the organizational skills possessed by women). Closing her speech, Mrs. Tzoumpa did not fail to mention the role and importance of networking, suggesting to the delegates to join local, European, or global networks, as “networking benefits the empowerment and better development of women in their personal and professional careers,” as she said.

The Brand Strategist , Vice President ICCWomen Network Cyprus - KEBE Ms. Raluca-Ioana Man, referred to the need to change stereotypes and to redefine the role of women in tourism Branding. Mrs. Man said at the beginning of her speech that women make up 54% of the tourism workforce, but the majority are in positions with lower qualifications and pay. She mentioned, among other things, the challenges that need to be overcome from the existence of stereotypes, the importance of empowering women in tourism Branding , as well as strategies for redefining the role of women in tourism. "Promoting gender equality, providing training and mentoring, women's networking and mentoring programs, capitalizing on and being inspired by examples of success, encouraging entrepreneurship and collaborative partnerships" were highlighted by Mrs. Man as important pillars of women's development.

The Lecturer and Coordinator of the Hotel Administration program of Akademia College , Dr. Stella Zorpa presented the long-term experience and offer of Akademia College in the field of higher education in Cyprus, she referred to the importance of education both in shaping qualifications and skills and in empowering women in their professional and personal lives. "Through the programs of continuous education and training, women develop by conquering goals based on equality," she said, emphasizing that “education is the most powerful weapon with which the world changes." At another point in her speech, Dr. Zorpa emphasized that Akademia College supports women as well offers continuous guidance during studies, shows an active interest in equal employment opportunities, strengthens with its programs the self-esteem of women, encourages them to acquire skills (such as public speaking) creating new opportunities for education and further education" she concluded.

For her part, Akademia College Professor Mrs. Katerina Soulioti highlighted the multifaceted benefits of an inclusive culture, as well as the two important challenges associated with the balance between work life and personal life, as well as with stereotypes and prejudices. "Attracting women to tourism in leadership roles is a one-way street" she emphasized, adding that for a better tourism future, the promotion of education and training and the creation of equal employment opportunities are required, among other things. "Together we are creating a future where every woman will have the opportunity to develop and contribute to the colorful tourism industry" concluded Mrs. Soulioti.

 

Akademia College: Profile

Akademia College​ is an Educational Institution of higher education in Cyprus with an uninterrupted supply of 46 years, based in Deryneia, Ammochostos, an ideal area with a constantly developing tourist environment.

Akademia College​ always serving the value of excellence within a framework of continuous development, works in favor of the creation of successful and aware executives who enrich the tourism industry in Cyprus with their professionalism and knowledge.

Akademia College operates with the most modern specifications, creating a friendly learning environment, offering constant support and guidance, while students are offered knowledge and skills, theoretical and practical training, a guarantee for the brilliant career of the graduates.

Akademia College is interested in a wider positive social footprint and therefore actively participates in becoming local, in actions that concern almost all areas of interest of the local community.

College Building: 116 Eleftherias Avenue, 5380 Deryneia, Ammochostos

PO Box 36118, Deryneia 5386, Ammochostos

Telephone : 23010023, Fax : 23010024, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Website: www.akc.ac.cy

 

Eva Tzoumpa Human Resource Services: Profile

Eva Tzoumpa Human Resource Services is a Human Resources consulting company. It was founded by Eva Tzoumpa, who has 17 years of experience in the tourism industry, specializing in the application and implementation of Integrated Business Resource Management Systems and in Human Resource development. The Company's mission is to support organizations in achieving their business goals through the optimal utilization of their human resources.

Eva Tzoumpa Human Resource Services adopts a People-Centered approach, focusing on the development and utilization of the potential of each employee. It believes in the utilization of technology and offers integrated solutions, adapted to the specific needs of each organization.
Beyond consulting services, Eva Tzoumpa Human Resource Services, through partnerships with public and private entities, organizes conferences, events and actions that promote sustainable development, equality, diversity and integration of all workers in the tourism industry.

Office: Nikola Tofi 4, 5350 Frenaros, Ammochostos

Telephone: 99648630, Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Website: www.evatzoumpa.com

 

Οι Εκδόσεις Αφή και ο συγγραφέας ‘Αντρος Γ. Καραγιάννης σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Επί τον Τύπον των ‘Ηλων». 
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια (οδός Ευαγόρα 41).
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Δρα Ιωάννη Χριστοδούλου Λέκτωρ Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Συνέδριο για την Ενδυνάμωση των Γυναικών στον Τουριστικό Κλάδο

Θέματα Συζήτησης

  • Η δράση της πολιτείας στην ισότητα των φύλων και τη δίκαιη συμμετοχή στην εργασία και στον Τουρισμό.
  • Ανατρέποντας Στερεότυπα: Νέες Διαστάσεις στο Τουριστικό Branding μέσα από την ενίσχυση του ρόλου των Γυναικών.
  • Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των Γυναικών 
  • Ο ρόλος των γυναικών στις στρατηγικές ανάπτυξης, εξέλιξης και ευημερίας της επιχείρησης. 

Δήλωσε συμμετοχή: https://education.akc.ac.cy/women-in-tourism-gr/