News and Events

Our Events & Announcements

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Θέλεις να δειπνήσεις σε Ιgloo στο ψηλότερο σημείο της Αγίας Νάπας;

Το Κολέγιο Akademia, συναντά το Hotel Napa Suites και σου προσφέρουν για πρώτη φορά στην Κύπρο, την εμπειρία ενός δείπνου σε Igloo με πανοραμική θέα.

Το 1ο Πιστοποιημένο, Αναγνωρισμένο, Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών στην επαρχία Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Napa Suites Hotel, δίνουν την ευκαιρία σε 1 τυχερό, να ζήσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του την απόλυτη Igloo Dining Experience!

Μία πριβέ, γαστρονομική - και όχι μόνο - εμπειρία!

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό, διεκδικείτε την ευκαιρία να ζήσετε - για πρώτη φορά στην Κύπρο - την Ιgloo Dining Experience. Ένα πριβέ δείπνο, απολαμβάνοντας ένα σετ μενού έξι πιάτων, για δύο ώρες μέσα σε ένα ιγκλού, στην ταράτσα του εστιατορίου, στο NapaSuitesHotel, στην επαρχία Αμμοχώστου, με πανοραμική θέα στην Αγία Νάπα!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μαθήματος «HOS 301 Special Interest Tourism» του Κολεγίου Akademia, υποστηρίζοντας την σύγχρονη προσέγγιση των γαστρονομικών πρότζεκτ του ξενοδοχειακού τομέα, στην εστίαση. 

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, γίνε μέρος του Akademia!

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, πήγαινε στη σχετική ανάρτηση κάνε tag το άτομο που θα ήθελες να μοιραστείτε αυτή την μοναδική εμπειρία και like στη σελίδα μας Akademia College στο Facebook. Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2022, οι νικητές θα αναδειχθούν με την μέθοδο της τυχαίας επιλογής και θα ανακοινωθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού.

Μάθε τώρα περισσότερα για το Κολέγιο Akademia και την ευκαιρία να αποκτήσεις μέσα σε δύο χρόνια, το Δίπλωμα της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με δίδακτρα 3.700 ευρώ ετησίως και τη δυνατότητα υποτροφιών μέσω οικονομικής στήριξης κρατικής φοιτητικής χορηγίας.

Με ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους και με τα εχέγγυα για το ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας των ονείρων σου, από το 1ο Πιστοποιημένο, Αναγνωρισμένο, Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Έναρξη μαθημάτων 31 Ιανουαρίου 2021.

Για άμεση προσωπική συνάντηση γνωριμίας καλέστε στο 23 01 00 23 ή στείλτε το μήνυμά σας στο 99304022 αλλά και στις σελίδες του Κολεγίου σε Facebook, Instagram, Website.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμών

Όροι και Προϋποθέσεις για συμμετοχή σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς της σελίδας ACC Akademia College:

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς της σελίδας Akademia College έχουν άτομα τα οποία είναι μόνιμα εγκατεστημένα στη Κυπριακή Δημοκρατία και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Αποκλεισμός διαγωνιζομένων:

Από τους διαγωνισμούς αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι του Akademia College.

Τρόπος συμμετοχής στους διαγωνισμούς:

Άτομα τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις διαγωνισμών της σελίδας Akademia College θα πρέπει να μεταβούν στο σχετικό post που έχει αναρτηθεί για τις ανάγκες διεξαγωγής του διαγωνισμού και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του εκάστοτε διαγωνισμού. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν κάνει “Like” στην σελίδα της Κολεγίου.

Το Akademia College μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Δεν γίνονται δεκτά σχόλια υβριστικά, προσβλητικά και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Δώρα:

Με τη λήξη του κάθε διαγωνισμού, οι τυχεροί νικητές που θα αναδεικνύονται κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα κερδίζουν το δώρο που αναγράφεται στην περιγραφή του κάθε διαγωνισμού. Τα δώρα των διαγωνισμών είναι συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με οτιδήποτε άλλο.

Ανακοίνωση νικητών:

Τα ονοματεπώνυμά των νικητών θα ανακοινώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Akademia College, όπου και θα λαμβάνουν πληροφορίες για την παραλαβή των δώρων τους.

Με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες σε αυτόν, αποδέχονται την παραπάνω ανακοίνωση ως νόμιμη, μη θίγουσα με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά τους δεδομένα.

Διεκδίκηση δώρων από τους νικητές:

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές μετά το πέρας 10 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωσή του διαγωνισμού, τότε τα δώρα παραγράφονται χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Διάρκεια ισχύος διαγωνισμών:

Η διάρκεια των διαγωνισμών θα αναγράφεται ρητά στην περιγραφή του εκάστοτε διαγωνισμού. Το Akademia College έχει κάθε δικαίωμα να παρατείνει, συντομεύσει ή και ακυρώσει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες.

Προσωπικά δεδομένα:

Για τη διενέργεια Διαγωνισμών μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν απαιτείται η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που καταχωρούνται από τους συμμετέχοντες ή δίδονται από τους νικητές.

Το Κολέγιο δύναται κατά την παράδοση των δώρων να ζητήσει από τους νικητές περαιτέρω στοιχεία για σκοπούς ταυτοποίησης.

Κάθε συμμετέχοντας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από το Akademia College τη διαγραφή ή τροποποίηση των προσωπικών του δεδομένων κοινοποιώντας η-μήνυμα προς το Κολέγιο στην ακόλουθη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Με την λήξη του κάθε διαγωνισμού και με την παράδοση των δώρων στους νικητές το Akademia College θα διαγράφει εντός 15 ημερών τα προσωπικά δεδομένα αυτών που δήλωσαν συμμετοχή.

Γενικοί Όροι και Διατήρηση Δικαιωμάτων

To Akademia College διατηρεί το δικαίωμα απόσυρσης του διαγωνισμού ή μεταβολής των όρων του διαγωνισμού, της διάρκειας του, της ημερομηνίας και της ώρας διεξαγωγής του διαγωνισμού, κατά την απόλυτη κρίση της. 

To Akademia College δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν σχόλια/ απόψεις/ θέσεις που δύναται να εκφράσουν χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης κάτω από ανακοινώσεις που κοινοποιεί. Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι σχόλια που μπορούν να προσβάλουν κατ’ οποιονδήποτε τρόπο άτομα ή/και ομάδες ανθρώπων ή/και σύνολα θα διαγράφονται.

Οι όροι και προϋποθέσεις δύναται να τροποποιηθούν και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω τις επίσημης ιστοσελίδας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Καλή τύχη!